0480-22 444
 • Second Hand

  Second Hand

  Där människor och prylar får en andra chans

 • Kalmar Stadsmission

 • Hands On

  Hands On

  När människor på olika sätt behöver hjälp

En omtänksam digital julkalender

Kalmar Stadsmission vill lindra nöd, se och uppmärksamma orättvisor, också de som döljs under ytan och att bidra till människors utveckling och engagemang i Kalmar med omnejd. En digital julkalender skapar uppmärksamhet kring Kalmar Stadsmissions julinsamling som gör att vi kan skapa hopp inför julen för en människa i en utsatt livssituation i Kalmar.

- Idén är att genom att låta kända ansikten visa att de stödjer vårt arbete, få uppmärksamhet kring de människor som befinner sig i utsatta livssituationer. Kalmar Stadsmission behöver bidrag och gåvor för att kunna stötta och hjälpa, säger Karin Holmåker, kommunikationsansvarig Kalmar Stadsmission.

- Vi vill påminna om vad våra verksamheter gör för våra medmänniskor. Genom att ge pengar till vår julinsamling hjälper man människor i Kalmar att skapa struktur i vardagen och känna hopp och livsmod. Men det kan också handla om få mat på bordet och gemenskap under julhelgen, säger Ingegerd Petersson, insamlingsansvarig, Kalmar Stadsmission.

Varje lucka har sitt eget budskap som gör att de som följer Kalmar Stadsmission på Facebook, Instagram och Twitter en inblick i Kalmar Stadsmissions fem verksamheter; den öppna dagliga verksamheten Lotsen samt sysselsättningsverksamheterna Handtaget, Ateljén, Garderoben och Second Hand.

Kontakt:
Ingegerd Petersson, insamlingsansvarig, telefon: 0480-22 442,
e-post: ingegerd.petersson@kalmarstadsmission.se

Karin Holmåker , kommunikationsansvarig, Kalmar Stadsmission, telefon:0480-22 443
e-post: karin.holmaker@kalmarstadsmission.se
 


Kalmar Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar i Kalmar med omnejd med människor som på grund av missbruk, ohälsa eller sociala problem hamnat i en utsatt livssituation. Arbetet präglas av en flexibilitet där verksamheten förändras allt efter behov. Kalmar Stadsmission har ett 90-konto vilket innebär att Svensk insamlingskontroll kontrollerar att insamlade medel används på avsett vis.

PG/Swish: 90 11 38 - 8

Swisha din gåva till 90 11 38 8 eller sätt in på PG 90 11 38-8

Second Hand & Garderoben

Vi finns på Amerikavägen 1.
Öppettider ons kl 10-18 och lör kl 10-15.
In- och utlämning är öppen mån-tis 9-15, ons kl 9-18 samt tors-lör kl 9-15.

Hjälp med transport? Ring 0480-22 445!


 • Kalmar Stadsmission
 • Södra Långgatan 36
 • 392 31 Kalmar, Sweden
 • info@kalmarstadsmission.se
 • Tel. 0480 - 22 444
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter och annat som är aktuellt hos oss.

Registrera dig